Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nyt fra Skovlandets Outdoor gruppe

Efter sidste workshop har vi udarbejdet et oplæg med fokus på en NaturKanon, med konkrete oplevelser og handlinger med udgangspunkt i ‘De syv søer & De fem toppe’.

I mandags (den 8. marts) fremlagde vi for outdoorudvalget og har efterfølgende fået den glædelige besked, at vi har fået bevilget 35.000 kr til projektet.

Pengene skal gå til udvikling af Naturkanon, afholdelse af 3 kursusdage og tryk af kanonen.Vi vil også arbejde med at få kanonen ud at leve elektronisk.

Det har været en stor fornøjelse og hjælp at have alle jer med i ryggen. Så stor tak for alle idéer, bidrag og støtte og ikke mindst jeres tid.

Herfra skal vi have startet projektet op.Det bliver et tæt samarbejde mellem os i Initiativgruppen, som sendte ansøgningen afsted, Lars Nyhuus og skoler og børnehave.Vi håber også meget på at Liga Syd vil være med ind over processen da vi kan se at vi har mange fælles interesser i området.

Vi håber meget at få NaturKanonen klar til sommerferien, så alle kan blive inspireret til at komme ud i vores fantastiske natur.Hvis I har spørgsmål eller kommentarer er I meget velkomne til at tage fat i os.

mvh Anders, Anne, Jens, Peter og Tina